Actualment, la preocupació per la salut s’està expandint cada cop a més àmbits, sobretot en el món de la gastronomia. Cada vegada més persones aposten per una dieta saludable i s’informen sobre els aliments que consumeixen. Es important conèixer aquestes creences per a la elaboració correcta de la planificació dels menús setmanals.
És important desmentir els mites i les llegendes que giren al voltant de l’alimentació, ja que no totes les creences populars són certes
La llet de vaca és indigesta
El pa integral engreixa menys que el blanc
És preferible el menjar sense gluten
Calen ‘superaliments’ a la dieta
La fruita engreixa després del menjar
És pitjor el sucre que el greix
Saltar-se un àpat aprima
Els llegums, un cop per setmana
Els aliments ‘light’ aprimen
Cal evitar la carn vermella
La doctora Mònica Montserrat, coordinadora de la unitat de dietètica i nutrició de l'Hospital de Bellvitge, desmunta 10 fal·làcies sobre alimentació i assegura "que hi ha molta confusió". Açí trobem les respostes.
És important desmentir els mites i les llegendes que giren al voltant de l’alimentació, ja que no totes les creences populars són certes
La llet de vaca és indigesta
El pa integral engreixa menys que el blanc
És preferible el menjar sense gluten
Calen ‘superaliments’ a la dieta
La fruita engreixa després del menjar
És pitjor el sucre que el greix
Saltar-se un àpat aprima
Els llegums, un cop per setmana
Els aliments ‘light’ aprimen
Cal evitar la carn vermella
La doctora Mònica Montserrat, coordinadora de la unitat de dietètica i nutrició de l'Hospital de Bellvitge, desmunta 10 fal·làcies sobre alimentació i assegura "que hi ha molta confusió". Açí trobem les respostes.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada