La llet

La llet es un líquid produït per les glàndules mamàries amb la funció principal de nodrir les cries. També protegeix el tracte gastrointestinal contra patògens, toxines i inflamacions i contribueix a la salut metabòlica regulant els processos d'obtenció d'energia, en especial el metabolisme de la glucosa i la insulina. És part habitual de l'alimentació humana general en algunes cultures. La consumim de moltes maneres, llet sencera, llet desnatada, llet semidesnatada. També ho consumim en diferents formats, líquids, formatge, iogurts, mantega... A la pagina següent tenim molt ben explicat els tipus de llets i begudes vegetals, la seva composició i el seu origen. Després de llegir el article podrem conèixer clarament les diferencies entre els dos tipus de beguda. Després de llegir l’article penseu. Que vos sembla que existeixen llets vegetals? Penseu que és una manera correcta o que hauria de fer-se una legislació per a no confondre als consumidors? Com ho faríeu vosaltres si estiguéreu al govern?

Comentaris